Voor wie is deze therapie geschikt?

In principe zijn alle westerse aandoeningen behandelbaar met Traditionele Chinese Geneeskunde.

De meeste mensen bezoeken een praktijk voor acupunctuur wanneer ze onvoldoende baat vinden bij de reguliere behandelvormen. Vraagt u zich af of uw klacht behandeld kan worden?

Stel uw vraag

Borstkanker

Een op de acht vrouwen krijgt in haar leven te maken met borstkanker. De diagnose treft bovendien steeds jongere vrouwen. De diagnose komt voor de vrouw in kwestie doorgaans als een donderslag bij heldere hemel. Ze vraagt zich af: hoe heeft het zover kunnen komen? Overleef ik dit? Na de diagnose wordt in de reguliere geneeskunde een traject uitgestippeld voor de patiënte, volgens protocollen. De behandelingen zijn gericht op de vernietiging van de kanker door middel van:

  • wegsnijden (operatie)
  • wegbranden (bestraling)
  • vergiftigen (chemotherapie)
  • hormoontherapie

De patiënte heeft vaak het gevoel in een sneltrein terecht te zijn gekomen, niet meer zelf te kunnen beslissen. De TCG-therapeut kan een ondersteunende rol spelen bij de reguliere behandeling door bijwerkingen van operatie, bestraling, chemo en hormoontherapie te verminderen. De TCG-therapeut kan de westerse behandeling versterken, de levenskwaliteit verbeteren en de kans op een goed herstel verhogen. Bovendien kan TCG zich richten op de preventie van metastasen.

 

Lees verder…

behandelknopintake

behandelknopkosten