Medische Qigong en klankqigong

Medische Qigong is de Chinese geneeswijze die evenals acupunctuur werkt met het meridiaansysteem. In de behandeling met Medische Qigong breng ik met behulp van vibratiekracht externe qi over op het lichaam van de cliënt, meestal via mijn handen. Ook klanken kunnen Qi wekken en richting geven in het lichaam van de cliënt. In beide gevallen vindt er overdracht van gezondheidsinformatie plaats. In sommige behandelingen maak ik uitsluitend gebruik van klank als middel van overdracht. Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees verder op de pagina over Medische Qigong:

Medische Qigong

Lees het artikel van mijn leraar Ruud Raaijmakers over Medische Qigong:

http://www.dantian.eu/qigong-medische-qigong

Nieuw: sessies Medische Qigong in De Kleine Wiel. 1 x per maand komt Ruud Raaijmakers naar Lent! We diagnostiseren en behandelen maximaal 5 cliënten met Medische Qigong binnen een tijdsbestek van 2 uur.         Elke deelnemer wordt 2 x behandeld. Eventueel wordt er door mij ook een polsdiagnose en kruidenvoorschrift gedaan. Wil je hieraan deelnemen, neem contact met me op.

Hier enkele reviews:

Marja: “Een hele bijzondere ervaring. Ik voelde al een langere tijd dat ik niet goed stroomde. Ook voelde ik dat ik vast bleef houden waarin ik zat. Tijdens de eerste behandeling voelde ik dat mijn hart open ging en ik het toe liet. Daarna voelde ik de qi stromen door mijn lichaam. Mijn emoties kwamen los waardoor ik me bevrijd voelde. In mijn hele lichaam voelde ik verandering. En ik kon geen controle meer krijgen op mijn lichaam (stond er ook voor open) en liet de ongecontroleerde bewegingen zijn gang gaan. Een verrijking. En hopelijk sla ik nu een andere weg in. De twijfel over de qigong is nu over. Bedankt beiden voor deze ervaring.”

Anja: “De behandeling van Ruud was een indrukwekkende ervaring. Ik voelde allerlei lichamelijke sensaties: energie stromen, spieren ontspannen en emoties loskomen. Na afloop voelde het opgeruimd en harmonisch.”

Reageren is niet mogelijk.